Новини

Продовжується навчання в коледжі за змішаною формою

     З метою запобігання коронавірусної хвороби та з врахуванням епідеміологічної ситуації в Івано-Франківську освітній процес в Івано-Франківському базовому медичному коледжі (Івано-Франківському медичному фаховому коледжі) проводиться за змішаною формою навчання.   
     Першими з дистанційного навчання до аудиторного повернулися студенти IV курсу спеціалізацій «Лікувальна справа» і «Акушерська справа», які з 30 листопада прийшли на заняття в коледж, з 1 грудня до них долучилися студенти спеціалізації «Сестринська справа».
     7-11 грудня для четвертокурсників буде змішане навчання. Зокрема, студенти спеціалізації «Акушерська справа» продовжуватимуть переддипломну практику аудиторно, а студенти спеціалізацій «Лікувальна справа» та «Сестринська справа» навчатимуться цей тиждень дистанційно. Для студентів 7 групи IV курсу очне навчання триває вже другий тиждень, оскільки у січні вони складатимуть комплексний ліцензійний іспит Крок.М і повинні освоїти практичні навики.
     На аудиторне навчання з 7 грудня вийшли студенти ІІІ курсу спеціалізації «Сестринська справа»,  ІІ курсу спеціалізації «Сестринська справа» (крім 9 групи) та ІІ курсу спеціалізації «Акушерська справа», а з 8 грудня – студенти ІІ курсу спеціалізації «Акушерська справа».
     7-11 грудня дистанційне навчання продовжується для студентів І курсу всіх спеціалізацій, ІІ та ІІІ курсів спеціалізацій «Лікувальна справа» та ІІІ курсу спеціалізації «Акушерська справа», ІІ курсу 9 групи спеціалізації «Сестринська справа».
     Подбали про студентів, які мають проблеми з житлом і є сиротами чи позбавлені батьківського піклування. Вони можуть поселитися в гуртожитку. Але встановлене чергування з поселенням, щоб не було скупчення. При цьому особлива увага звертається на дотримання карантинних обмежень і заходів безпеки. В кожній кімнаті встановлені бактерицидні рециркулятори, є дезінфікуючі засоби. В гуртожитку з студентами проведена роз’яснювальна робота про дотримання правил карантину. На час дії обмежувальних заходів не дозволяється відвідування гуртожитку сторонніми особами.
     Дистанційне навчання проводиться з використанням платформи Moodle та Zoom. Здійснюється моніторинг проведення занять та якості освітнього процесу. Це стосується і дистанційної, і аудиторної форм навчання.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165