Новини

В коледжі завершилася екзаменаційна сесія

     До завершення підійшла екзаменаційна сесія в Івано-Франківському базовому медичному коледжі (Івано-Франківському медичному фаховому коледжі), яка розпочалася 14 грудня. Більшість студентів успішно склали іспити.
      На цьогорічну сесію не могла не вплинути ситуація з коронавірусом. Зокрема те, що заняття у коледжі проводилися за змішаною формою – дистанційно і аудиторно, не було можливості відпрацьовувати практичні навики біля ліжка хворого в медичних закладах, самі ж екзамени проходили з дотриманням санітарно-епідемічних вимог.
    Іспити складали студенти IV курсу спеціалізацій «Лікувальна справа» і «Сестринська справа», ІІІ курсу спеціалізації «Сестринська справа», ІІ курсу 7 групи спеціалізації «Акушерська справа» і ІІ курсу 9 групи спеціалізації «Сестринська справа».
    Найскладнішою сесія була для четвертокурсників спеціалізації «Лікувальна справа» – вони складали чотири екзамени: педіатрію, хірургію, акушерство і внутрішню медицину. У зв’язку з пандемією COVID-19 студенти теоретичну частину здавали на платформі Moodle, а практичні навики – в кабінетах за відповідною спеціальністю.
    Четвертокурсники спеціалізації «Сестринська справа» здавали основи охорони праці та охорони праці в галузі. Третьокурсники здавали українську мову за професійним спрямуванням і фармакологію та медичну рецептуру. Другокурсники спеціалізації «Лікувальна справа» здавали історію України та догляд за хворими та медичну маніпуляційну техніку, а спеціалізації «Сестринська справа» – історію України.
    Екзаменаційна сесія в умовах карантину стала своєрідним викликом – і для студентів, і для викладачів, але продумана організація освітнього процесу в ІФБМК забезпечила якісне проведення іспитів.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165