Новини

Друге місце на фестивалі-конкурсі «Орхідея» здобула четвертокурсниця коледжу

     Студентка IV курсу спеціалізації «Сестринська справа» Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу) Зоряна Походжай здобула ІІ місце в номінації «Художнє слово» на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі вокалістів, інструменталістів, хореографів, авторів творів, обробок та прикладного мистецтва, майстрів художнього слова «Орхідея».
     Організаторами такого фестивалю-конкурсу виступили Миколаївський фаховий коледж музичного мистецтва, відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Очаківської райдержадміністрації, Центр професійного розвитку педагогічних працівників Очаківської районної ради. Проходив він дистанційно з огляду на пандемію коронавірусу.
     Зоряна Походжай про такий конкурс дізналася в Інтернеті і вирішила взяти в ньому участь. Вона надіслала відеовиступ, де читала власні вірші і продемонструвала майстерність їх виконання. Творчість прикарпатської студентки гідно оцінена – вона здобула друге місце в номінації «Художнє слово» (за краще виконання власних творів) і нагороджена дипломом фестивалю-конкурсу.
    Вітаємо Зоряну з такою перемогою. Тим більше, що студентка медичного коледжу так вдало виступила на фестивалі, організованому музичним коледжем.
    За словами заступниці директора з виховної роботи Наталії Валеріївни Мальованчук, приклад Зоряни показує, що серед студентів Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу) є багато обдарованих, талановитих особистостей, які поєднують навчання з творчістю. А в коледжі їх підтримують, створюють всі умови, щоб їхні таланти розвивалися. І такі перемоги на фестивалях та конкурсах є підтвердженням цього.
    Додамо, що Зоряна Походжай гарно вчиться, є старостою групи, бере активну участь в органах студентського самоврядування,  у всіх заходах, які проводяться у коледжі. Бажаємо їй нових перемог!

Прес-центр коледжу.

Диплом

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165