Новини

Екзаменаційна сесія на четвертому курсі у медсестер

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі з 23 квітня розпочалися екзамени на четвертому курсі спеціалізації «Сестринська справа». Першими студенти групи IV-2 складали екзамен з медсестринства у внутрішній медицині.
     Весняна сесія у четвертокурсників має професійне спрямування: вони складають три навчальні дисципліни, пов’язані з майбутньою роботою – «Медсестринство у внутрішній медицині», «Медсестринство в хірургії», «Медсестринство в педіатрії». Тому зрозуміло, що на іспитах оцінюється і теоретична підготовка, і практичні вміння.
     Кожен екзамен складається з двох частин. Спочатку тестовий контроль і практичні завдання на платформі Moodle в одній аудиторії, потім перехід в тренажерні кабінети для складання практичних навиків плюс теоретичне питання. Практичним навикам особлива увага, адже через дистанційне навчання здебільшого їх доводилося освоювати в онлайн-форматі і самостійно. Але кожен повинен усвідомлювати, що основна цінність медсестри – її руки, вміння робити медсестринські маніпуляції. Їх буде ще можливість відпрацювати під час переддипломної практики.
     З організаційних моментів – напередодні іспитів з усіх дисциплін проводяться консультації; на кожному екзамені, окрім викладача і асистента, присутні представники адміністрації коледжу.
     У медсестер весняна екзаменаційна сесія закінчаться 7 травня екзаменом з медсестринства у внутрішній медицині у групі IV-9 та екзаменом з медсестринства в педіатрії у групі IV-6.
     Після завершення екзаменаційної сесії у четвертокурсників обох спеціалізацій розпочнеться переддипломна практика. А 8 червня ліцензійний іспит Крок.М. складатимуть студенти спеціалізації «Сестринська справа», 9 червня – спеціалізації «Лікувальна справа».   
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165