Новини

П’ятий день вступних іспитів для дев’ятикласників  

     18 липня – п’ятий день вступних випробувань. В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі тривають вступні іспити для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу).
     Під час вступної кампанії дні тижня стають однаковими, без вихідних. У неділю розклад вступних іспитів для вступників на основі базової загальної середньої освіти такий же, як і у будні: з 10 до 11 години екзамен з української мови, потім 30-хвилинна перерва, з 11.30 до 12.30 – екзамен з біології.
     Можливо, якби не така сильна спека, дехто з абітурієнтів у цей день одягнув би вишиванку. Бо і в попередні дні на вступних іспитах можна було побачити дівчат та юнаків у вишитих сорочках.
     У всьому іншому – однакові умови і порядок. При вході у коледж кожному вимірюють температуру. Обов’язковою є вимога одягнути захисну маску або респіратор. А от в лекційній залі, де проходять екзамени, за бажанням маску можна зняти, бо робочі місця сформовані з дотриманням соціальної дистанції: за однією партою один вступник і чергування їх розміщення по діагоналі. А хто де сидітиме (відповідно які тестові завдання виконуватиме), залежить від жеребкування, хто який номер витягне.
     Все це для того, аби забезпечити усім абітурієнтам однакові умови, аби не було навіть сумнівів щодо якоїсь упередженості, протежування, несправедливості. До того ж проводиться відеоспостереження.
     Загалом під час вступних іспитів відчувається атмосфера доброзичливості, порядку, налаштованості на успішне виконання тестових завдань.
     А ще сьогоднішній день особливий тим, що це своєрідний «екватор», коли пройшла половина вступних випробувань для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти. Іспити склали вступники п’яти груп, стільки ж ще попереду, на наступному тижні.
Пресцентр коледжу.         

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165