Новини

Дев’ятий день вступних іспитів для дев’ятикласників

     22 липня – дев’ятий день вступних випробувань. В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі тривають вступні іспити для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу). Завтра остання група вступників виконуватиме тестові завдання.

     Так і проситься обіграти збіг чисел: дві однакові цифри у даті (22 липня) і дві дев’ятки – дев’ятий день іспитів у дев’ятикласників. Йдеться не про нумерологію чи забобони. Просто нехай такі збіги чисел принесуть удачу тим, хто сьогодні складав вступні іспити.

     І хоча вважається, що першим бути складніше і що першими йдуть сильніші і сміливіші, та, аналізуючи результати вступних випробувань, які щодня оприлюднюються на сайті ІФМФК у день складання екзаменів, можна звернути увагу, що у кожній групі є вступники, які отримують якщо не дві оцінки 12, то хоча б 11-12.

     Перший тиждень вступного марафону відзначався сильною спекою. Останні три дні її пом’якшили дощі. Сприймаймо погоду по-філософськи: в будь-якій ситуації варто знаходити плюси. І за будь-якої погоди пам’ятати, що іспити є не лише перевіркою рівня знань, а й своєрідним випробуванням на уважність, витримку, старанність і наполегливість. А у коледжі забезпечують хороші умови для написання тестів, створюють доброзичливу атмосферу, дбають про зручності для абітурієнтів і їхніх батьків.

     Ми інформували про кожний день вступних випробувань, які проходять з 14 липня без вихідних. І всі розповіді доповнювалися численними світлинами: від температурного скринінгу і реєстрації на екзамени, від жеребкування і написання тестів до перерви на тренажерному спортмайданчику чи можливості попити водички з кулера, придбаного спеціально до вступної кампанії. До речі, кулером зможуть користуватися всі студенти під час навчального семестру. Додамо також, що в студентській їдальні при приготуванні їжі теж використовується система очищення води.

     А щодо фотографій, то всі вони зберігатимуться у коледжі. І коли через чотири роки теперішні абітурієнти закінчуватимуть ІФМФК, вони зможуть згадати, як все розпочиналося. Для випускних альбомів ці світлини будуть справжньою знахідкою.

     Вступні випробування виходять на фінішну пряму – завтра, 23 липня, іспити складатимуть абітурієнти останньої групи. Післязавтра, 24 липня, будуть оприлюднені рейтингові списки вступників на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу). Розпочнеться наступний момент вступного марафону – зарахування на навчання в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165