Стартує проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК»

 
Положення про проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК» до 85-річчя коледжу
  1. 1. Загальні положення

1.1. Проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК» (далі — Проєкт) серед випускників Івано-Франківського медичного фахового коледжу (правонаступника Івано-Франківського медичного училища та Івано-Франківського базового медичного коледжу) організовує адміністрація і профспілковий комітет комунального закладу фахової передвищої освіти «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» Івано-Франківської обласної ради. Це спогади випускників про найяскравіші епізоди навчання і викладачів, приурочені до 85-річчя ІФМФК (грудень 2024 року).

1.2. Мета Проєкту — поділитися спогадами, які були би цікаві і корисні нинішнім студентам коледжу (як треба вчитися, чим важливе навчання для оволодіння медичним фахом) і нинішнім викладачам (які методи навчання найбільше запам’яталися, хто з вчителів найбільше вплинув на становлення фахівця і особистості), а також як навчання в ІФМФК вплинуло на подальшу долю випускників.

1.3. Завдання Проєкту:

  • • популяризація медсестринства і медичного фаху;
  • • мотивація навчання в ІФМФК;
  • • поширення досвіду кращих викладачів, цікавих форм навчальної і виховної роботи;
  • • подяка навчальному закладу з давньою історією і гарними традиціями.
  1. 2. Учасники Проєкту

2.1. У написанні спогадів можуть брати участь випускники Івано-Франківського медичного фахового коледжу різних років, незалежно чи працюють в середній ланці охорони здоров’я, чи закінчили медичні інститути, академії, університети і працюють лікарями, організаторами охорони здоров'я або науковцями, чи з медицини перейшли в інші сфери діяльності.

2.2. Учасники Проєкту коротко розповідають про свій шлях в медицині і подають спогади про навчання у коледжі, які були би корисними сьогоднішнім студентам і викладачам. Всі розповіді будуть опубліковані на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу https://mc.if.ua/

2.3. Вимоги до творчих робіт:

  • • відповідність темі — спогади про навчання ІФМФК;
  • • інформацію викладено логічно, грамотно, коректно;
  • • текст написано літературною українською мовою;
  • • обсяг твору — до 2-х аркушів формату А-4.

2.4. Роботи бажано доповнити фото з студентських років і сучасним.

2.5.  Організатори мають право розповсюджувати спогади та друкувати у засобах масової інформації.

2.6. 85 найінформативніших розповідей увійдуть до книжки, видання якої буде приурочено до 85-річчя ІФМФК.

 

Анкета учасника

  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Місце роботи (назва закладу, посада)
  3. Заклад, який закінчила/в (назва, рік закінчення, отримана спеціальність)
  4. Дані про трудову діяльність (місця роботи, з якого по який рік працює)
  5. Електронна пошта учасника
  6. Номер телефону
  7. Фото в форматі jpg.

* * *

  Напередодні 82-ї річниці з дня створення найстарішого на Прикарпатті медичного навчального закладу – Івано-Франківського медичного фахового коледжу (правонаступника фельдшерсько-акушерської школи, Івано-Франківського медичного училища, Івано-Франківського базового медичного коледжу), яку відзначаємо 21 грудня, стартує проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК», приурочений до 85-річчя коледжу.
     Організатори конкурсу – адміністрація і профспілковий комітет ІФМФК – просять випускників різних років поділитися спогадами про найяскравіші епізоди навчання і викладачів, які були би цікаві і корисні нинішнім студентам коледжу (як треба вчитися, чим важливе навчання для оволодіння медичним фахом) і нинішнім викладачам (які методи навчання найбільше запам’яталися, хто з вчителів найбільше вплинув на становлення фахівця і особистості), а також як навчання в ІФМФК вплинуло на подальшу долю випускників. І не має значення, чи працюють вони медсестрами, лікарями, організаторами охорони здоров’я, науковцями, чи перейшли в інші сфери діяльності.
     Всі спогади будуть опубліковані на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу 85 розповідей випускників коледжу, а найінформативніші увійдуть до книжки, видання якої буде приурочено до 85-річчя ІФМФК і примірник якої отримає кожен автор у подарунок. Розповіді у книжці будуть вміщені в алфавітному порядку згідно з прізвищами випускників.
     Положення про проєкт та анкета учасника вміщені на сайті ІФМФК та у листопадовому номері газети «Пульс профспілки» за 2021 рік. Для спогадів у книжці потрібно подати сучасне фото та фото з студентських років, а для сайту можна також додати світлини про навчання в ІФМФК.
     Такі розповіді-спогади стануть проявом вдячності Alma mater, популяризуватимуть медичний фах, поширюватимуть досвід кращих викладачів, цікавих форм навчальної і виховної роботи. А для кожного це і можливість повернутися завдяки спогадам у свою юність.
     Першим спогади надав директор Івано-Франківського медичного фахового коледжу Володимир Стасюк, випускник 1971 року.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165